7 de febrer del 2013

Coca de llardons

Aquí teniu una recepta molt fàcil per a fer per la revetlla de Sant Joan o per Dijous Gras o llarder (són dos dates que la coca té un paper protagonista, oi?): una coca de llardons.


Dóna bon ressultat i és molt i molt ràpida de fer (en menys de 30 minuts). Segur que triomfareu!!!!

Ingredients:
  • 2 làmines de pasta de full congelada
  • 150 gr de llardons ben trinxats (jo utilitzo l'un, dos, tres)
  • ou batut
  • sucre (a ull, com dos grapats generosos)
  • pinyons (al gust un 50 g)
Com la preparem:
  • Estirarem la pasta de full ben prima.
  • La col·locarem sobre una safata de forn coberta amb paper de forn. 
  • Posarem per sobre els llardons.
  • Ensucrarem al gust. 
  • Cobrirem amb l'altra làmina de pasta de full. 
  • Tancarem la coca, tot prement les dues planxes de pasta de full, o com si fessim crestes.
  • Pintarem la coca.
  • Punxarem tres o quatre vegades (per evitar que es trenqui dins del forn).
  • Decorarem amb els pinyons i el segon grapat de sucre. 
  • Courem al mig del forn (amb l'aire ja va bé) uns 15 minuts a uns 180ºC (segons el forn de cadascun, i amb el forn preescalfat a 200ºC). 
  • Deixarem refredar, i a menjar!
Hoy en la fiambrera: Coca de chicharrones. Léelo!
Today at the lunch box: Cracklings Cake. Read it!
Ces boîtes à lunch: Coca cretons. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...