25 de març de 2009

Coca de pinyons o coc ràpid de pinyons


La Montse (que no vol ser immortalitzada) ha preparat aquesta dolça coca de pinyons, que en Joan va rebatejar amb el nom que li donen al seu poble al mateix postre, coc ràpid de pinyons (perquè es fa en un tres i no res). Mira que els del poble són eficients al moment de donar noms!

La cuinera també ens dóna una recomanació: "si la crisis apreta es pot fer sense pinyons, només ensucrant-le per sobre. Així, també queda molt bé!"




Mostrem també una foto gran de com va quedar aquest postre, per a que us serveixi de gui quan ho vulgueu fer a casa.






Ingredients:
400 gr Farina
300 gr sucre
4 ous
1 sobre llevat
Raspadures de llimona
8 cullerades de llet
6 cullerades d’aigua
6 cullerades d’oli
Pinyons


Elaboració:
Barrejar els ous i el sucre fins que quedi ben escumos, afegir les raspadures de llimona una miqueta de sal la llet, el oli i l’aigua i barrejar i després afegir la farina barrejada previament amb el llevat i remenar-ho tot.
Untar un motllo amb mantega posar la pasta i escampar per sobre els pinyons i després tirar sucre per damunt.
El forn s’ha de precalentar abans al màxim,i quan s’introdueix la coca deixar-ho a 200º sol per sota, aproximadament 20 minuts al final gratinar-ho una miqueta si ha quedat molt blanqueta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...