10 de març de 2009

Pa de pessic

La Montse ens ha ofert aquest senzillíssim pa de pessic:

Ingredients:

1 Iogurt gust de llimona o natural
Oli
Sucre
Farina
1 sobre de llevat royal
Ratlladura de llimona
Mantega
1 ou

Estris:

Un motlle per anar al forn
Batedor elèctric
Recipient per batre els ingredients
Paper d’alumini

Procediment:

En un recipient posar el iogurt, una mida del iogurt d’oli, dues mides del iogurt de sucre i tres mides del iogurt de farina , el llevat, el ou i la ratlladura de llimona, batreu amb el batedor elèctric

Mentrestant escalfar el forn i el grill a 180º

Folreu el motlle amb el paper d’alumini i untar de mantega

Posar la barreja en el motlle

Posar al forn durant ½ hora i llavors punxar amb un “pinxo llarg”, escuradents... si surt net ja estarà sinó deixar-ho 10 minuts o quart d’hora més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...