10 de març de 2009

Pastes de coco



En Joan ens ha facilitat la recepta, que diu que va emprear, per fer unes deliciosses pastes de coco.

Ingredients:
250 gr. De coco ratllat
250 gr. De sucre blanc
3 ous petits

Preparació:
Batre els ous una mica i barrejar amb el coco i el sucre en un recipient gran. Deixar reposar 2 hores.

Cocció:
Fer boles amb la pasta, amb el tamany, mida i forma que es vulgui i posar al forn damunt de paper de forn (sulfuritzat) o d’un silpat, si se’n disposa, durant uns 20’ a 170ºC.


Si es vol, es poden decorar amb xocolata:

Ingredients:
Una rajola de xocolata negra fondant del tipus Nestlé postres

Elaboració:
Cal deixar refredar les pastes de coco. Després fondrem la xocolata al bany maria en un recipient on hi poguem enfonsar les pastes de coco.

Un cop tenim la xocolata desfeta, banyarem una a una, les pastes de xocolata i les posarem a la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...