12 de març de 2009

Pastís de mató o brossat de Mallorca

Lourdes ens va regalar un pastís de formatge delicios i que, encara que ho negui, no afecta gaire la línia.




Ingredients :

500 g de mató
4 ous
1 got, de la mida de tallat, de llet
1 got de sucre ( mida de tallat)
la pell d’una llimona ratllada

Elaboració:

Poseu a la batedora el mató, els ous , el sucre i la llet. Bateu tot vigilant que no quedin grumolls.

Incorporeu la pell de la llimona ratllada i torneu a barrejar.

Poseu la barreja en un motlle a dins del forn a uns 200º, col·locant-lo a la part mitja, durant uns 30 minuts.

Per comprovar si ja està cuit , punxeu amb un escuradents i si surt net està cuit. Treure del forn i deixar-lo refredar a temperatura ambient.

Segons el Joan es pot servir acompanyat de melmelada de gerds .... ho podem provar !

1 comentari:

  1. Bon dia Marga, m´agradat molt el teu blog.
    Provaré de fer aquest pastís de brossat, pero tenc un dupta, no poses una capa de masa folrant el motlle, o així mateix no s´aferra??.
    Salutacions desde Menorca.
    Mary

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...