23 de març de 2009

Pastís de pinya

Per sopresa, també en Jordi ens va portar per tastar un pastís de pinya.





Ingredients:
3 ous
2 gots de farina
1 got de sucre
1 iogurt de pinya
1 pot de pinya de suc natural (la del monte)
1 copeta de qualsevol licor (whisky, licor43, etc. etc.)
1 sobre de llevat royal




Elaboració:
1. Batre les clares de ou al pont de neu.
2. Afegir el sucre i els rovells d'ou al iogurt, la farina, el llevat i el licor (es pot passat per la batedora.
3. Preparar el motllo amb caramel (sucre desfet al foc).
4. Afegir la pinya i després posar la massa a sobre.
5. Posar al forn a 250 graus fins que estigui fet.
6. Finalment treure del forn i donar-li la volta en una safata i abans de servir tirar el suc de la pinya per sobre.


Altres suggeriments:
També si pot posar xocolata negra per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...