21 de març de 2009

Tarta de Santiago

La Magda ens ha fet arribar la recepta d'aquest postre tradicional provinent de les terres gallegues, i molt fàcil de fer.



Ingredients:
250 g ametlla crua sense pell
6 cullerades grans de sucre
80 g de mantega
1 escorça de llimona ratllada
6 ous sencers (clara i rovell)


Elaboració:
Es tritura l’ametlla perquè quedi fina , es posa amb un bol juntament amb el sucre, la mantega, la ratlladura de llimona i els ous i es mescla tot a ma o amb una màquina de mesclar.
Es posa en un motlle al forn a 180 graus durant 30 minuts. Es comprova amb un escuradents si està cuit ( si surt sec vol dir que està cuit)
Es deixa refredar i es desemmotlla i finalment es posa sucre glacé per damunt la Tarta de Santiago i ja està a menjar-se-la


Bon Profit!!



Hoy en la fiambrera: Tarta de Santiago. Léelo!
Today at the lunch boxSaint Jacques Cake. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...