22 d’octubre de 2009

Pa de Calatrava

La Mariona ens ha ofert un postre típic de Múrcia ben senzill, el Pa de Calatrava.

És un flam tradicional amb un petit toc de "puding", perquè incorpora melindros, pa o magdalenes, i amorosit per la mel.



Ingredient (per a 4 persones):

-Un parell de magdalenes, un tros de pa de pessic, melindros o un parell de trossos de pa sec
- 3 ous
- 1/2 l de llet
- 10 cullarades de sucre
- ralladura de llimona o taronja
- una miqueta de canyella molta i mel

Elaboració:

Caramelitzar el motllo on farem el Pa de Calatrava. Posar al motllo les magdalenes, pa..., ben trossejat, que vulguem utlitzar per a fer el postre. Posar tots els altres ingredients a la batedora i batim, i ho afegim sobre el motllo. Coure al bany maria amb el forn a uns 180ºC durant uns 40 minuts (podria ser més segons el forn).

Tot i que és molt fàcil, a Lidl podeu trobar aquest postre ja fet... i és ben bo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...