15 de gener del 2010

Pa de pessic amb cobertura de xocolata i ametlles

Aquesta setmana és la setmana de la Laura. Com que també li ha tocat portar postre, doncs ho ha fet, però aquest cop acompanyat de la corresponent recepta per a compartir. Ara només falta que els fotògrafs professionals que van pendre imatge del pa de pessic, comparteixin la foto amb tots i no se la quedin només per ells (de moment poso una imatge d'Internet, cosa que mai abans havia fet!!???)

Ingredients:

3 ous

175 gr. farina

1 sobre llevat Royal

175 gr. sucre (75 blanc i 75 morè)

175 gr. mantega o margarina

1 llimona

1 xarrup de tequila

150 gr. xocolata fondant (75 amb llet i 75 negre)

15 gr. ametlla marcona picada


Preparació:

Tamisar la farina en un bol tebi i afegir el llevat.

Desfer la mantega al microones i afegir-hi el sucre, els ous, una mica de suc de llimona i un rajolí de tequila (o altre licor al gust). Incorporar-ho a la farina i remenar fins obtenir una barreja llisa i sense grumolls.

Abocar la massa a un motlle que haurem untat amb la mantega i folrat la base amb paper vegetal. Allisar-ho amb una espàtula i ficar al forn durant 35 minuts. Deixar reposar uns minuts fora del forn i desmotllar, deixant-lo refredar sobre una safata de reixa.

Fondre la xocolata al bany maria i cobrir amb això el pa de pessic. Repartir l’ametlla i les virutes de xocolata per sobre i deixar refredar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...