14 de gener de 2010

Pastís de poma i prèssec

Aquí tenim una recepta que va fer la Laura i que vam provar a la tardor de l'any 2009.

Com que quasi no recordem de lo bo que era el pastís, us convido a repetir la recepta a casa i que la propera setmana ho posem tots en comú. Ànims!


Ingredients:

4 cullerades de mantega

125 gr. de sucre

1 cullerada de canyella

1 poma golden pelada i tallada a làmines

1 préssec en almívar tallat a làmines

1 sobre de llevat Royal

1 culleradeta de sal

450 gr. de farina

1 ou

Preparació:

Desfer en una safata resistent al forn 2 cullerades de mantega. A part, barrejar en un bol 100 gr. de sucre, la canyella i repartir aquesta barreja sobre la mantega desfeta. Coŀlocar a sobre les làmines de poma i préssec en fileres.

En un altre bol barrejar el llevat, 2 cullerades de sucre, la sal i 200 gr. de farina. Batre la massa durant 2 minuts amb batedora elèctrica. Finalment incorporar l’ou, 2 cullerades de mantega i 250 gr. de farina. Seguir batent fins que la massa estigui llisa i ferma.

Posar-la la barreja a la safata sobre la fruita i ficar al forn uns 35 minuts a 180ºC. Quan estigui ben daurada la massa, treure del forn, donar-li la volta de seguida sobre una altra safata . Deixar refredar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...