10 de febrer del 2010

Tiramisú

Una nova membre del club de postres dels dilluns, ha entrat aquest dilluns per la porta gran. Ens han portat un tiramisú, que diu que és facilíssim de fer, tot i que al principi ens va dir que s'havia passat tota la tarde del diumenge preparant-lo. No sé, no sé el temps que li va dedicar, però el resultat va ser sublim!




Ingredients:

250 gr de formatge mascarpone
2 ous
2 cullerades de sucre
500 gr (aprox.) de melindros (dels durs)
1/2 litre de cafè a temperatura ambient (si pot ser amb un rajolí d'Amareto)

Preparació:

Separar les clares dels rovells.
Muntar les clares a punt de neu.
Barrejar els rovells amb el sucre.
Barrejar-ho tot amb el mascarpone, i la crema ja està preparada.
En un recipient de 40x20 (aprox.) es comença posant una capa fina de crema i a sobre una capa de melindros sucats en cafè, cobrir amb una capa de crema (és optatiu posar una capa de xocolata negra ratllada), posar una nova capa de melindros i una darrera de crema (ben generosa) que es cobreix amb cacau en pols fins que està ben coberta (les capes variaran segons el recipient, però solen ser 2 o com a molt 3).
Guardar a la nevera com a mínim 12 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...