19 d’abril de 2010

Pa de pessic i companyia

Aquest cop ens repartirem les culpes entre el Jordi i jo, pel retard en la publicació de la recepta: el va trigar a donar-me-la, però jo també.... en publicar-la.








Finalment, però, ha arribat. Aquí teniu un pa de pessic que podeu farcir, emborratxar o qualsevol altre proposta que us vingui al cap.

Ingredients:

6 ous
2 iogurts naturals (podeu posar una mica de pell de llimona ratllada o de llimona)
2 mides d'oli d'oliva (un pot d'iogurt és una mida)
4 mides de sucre
6 mides de farina
2 sobres de llevat Royal

Preparació:

Passar-ho tot per la batedora. Posar-ho al forn, amb foc baix, entre tres quarts d'hora i 1 hora (situar la preparació a la part mitja del forn). Punxar amb un ganivat fins que no es taqui, llavors estarà cuit.

Secrets:

Per amorosir el pa de pessic, obrir-lo pel mig i posar el suc d'una taronja i una mica de conyac o de wisky, i decorar amb confitura.

1 comentari:

  1. Si bats les clares a punt de neu, la massa queda més esponjosa. Salut!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...