15 d’abril del 2010

Tarta de formatge i gerds

De nou la Laura ens ha utilitzat de conillets d'índies i ha fet una provatura dolça, però li ha sortit molt bé. Felicitats!

A més a complert, i també ens ha portat la recepta. Aquí la teniu!



Ingredients:

800 gr. De formatge fresc (de “Burgos” o altre)

200 gr. De galetes integrals picades

270 gr. De sucre (70 negre i 200 blanc)

2 cullerades de maizena

2 cullerades de mantega o margarina

ratlladura de llimona

1 mica de sal

Melmelada de gerds

3 ous sencers + 2 rovells d’ou

1 tassa de nata líquida


Preparació:

Posar el forn a 180ºC.

Triturar les galetes i afegir la mantega , 2 cullerades de sucre i 3 cullerades de melmelada. Repartir la massa resultant a la base del motlle, que prèviament haurem untat amb mantega. Coure 10 minuts i deixar refredar. Cobrir amb una mica de melmelada (no massa que si no es desfarà)

Posar el forn a 250ºC-

Triturar el formatge amb el sucre, la farina, la sal els ous i la ratlladura de llimona. Quan la barreja sigui llisa afegir un ou més i els 2 rovells i seguir barrejant. Finalment incorporar la nata líquida. Abocar la massa al motlle i coure al forn 15 minuts. Després baixar el forn a 90ºC i coure 40 minuts més. En acabar, deixar reposar 10 minuts al forn.

Treure del forn i decorar amb melmelada caramelitzada (fer bullir una mica de melmelada amb aigua al microones, remenant de tant en tant).

Un cop refredat, posar a la nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...