15 de setembre de 2012

Coca de xocolata

Després d'alguns incovenients, digue'm-ne culinaris (pèrdua de la preparació, per caiguda al terra de la cuina de la Marga, durant la primera elaboració de la coca), aquest dilluns hem tingut el plaer de degustar una senzilla coca de xocolata.


És de pasta de full i porta poc temps a la cuina. És ideal per portar-la a berenars amb amics o per esmorzar pels nens.

Amb ella participo en la Recepta del 15 dels Fogons de la Bordeta.


Ingredients:
2 làmines de pasta de full
200 gr de xocolata fondant
2 culladades de llet
uns 150 cc de suc de taronja
sucre
ametlles

Preparació:
Desfer la xocolata amb la llet i la taronja (al microones, si és vol), fins que quedi una crema consistent. Posar la xocolata sobre una làmina de pasta de full, deixant les vores sense farcit. Cobrir amb l'altre paste de full i unir ambdues làmines. Fer uns petits talls (per evitar que es trenqui la pasta del full al forn) i espolsar sucre i ametlles a gust per sobre.
Posar al forn calent a 200ºC uns 15 minuts.


Hoy en la fiambrera: Coca de chocolate. Léelo!
Today at the lunch boxChocolate Cake. Read it!
Ces boîtes à lunch: Gâteau au chocolat . Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

6 comentaris:

  1. Fàcil i apetitosa!! Que mès es pot demanar!!! s'ha de probar.

    ResponElimina
  2. Hola!! Quina facilitat!!! M'encanta, un esmorzar o berenar genial pels més menuts!! L'apunto ara mateix!!

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Jo, es de les que faig per Sant Joan. però el toc de taronja que li has donat, m'ha agradat moltissim!!! Ho provare la propera vegada...
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Aquesta coca promet! Jo també la provaré aviat.

    ResponElimina
  5. M'alegro que us hagi agradat. Bon resultat per qualsevol moment!

    ResponElimina
  6. El toc de taronja la deu fer irresistible!
    Moltes gràcies per participar
    Petons
    Sandra

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...