9 de desembre de 2010

Pudding de poma

Quedem menys, però seguim innovant. Aquí tenim la recepta del pudín que ens va fer la Laura.


Ingredients
1/2 litre de llet
3 pomes golden
150 gr de farina
150 gr de sucre
3 cullerades de conyac o rom
3 ous
(opcional afegir 190gr. preparat de flam + ½ litre llet)

Preparació
En un bol barrejar els ous (rovell i clara) amb el sucre. Després afegir-hi la llet i el conyac. (opc. afegir preparat de flam + ½ l. llet) Incorporar la farina poc a poc.
En un motlle rectangular, untat i ensucrat, colocar les pomes, tallades a mitges rodanxes, i a sobre abocar la crema preparada. Empolsinar amb sucre.
Coure al forn a temperatura mig forta (180ºC), uns 45 minuts (al microones 30 minuts a potencia mitjana –ull que a mi se’m va quedar massa cuit per començar amb més potència). Si la poma no queda prou rossa, la podeu gratinar una mica.
Desmotllar i servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...