31 de març de 2011

Refregit mallorquí de mongeta verda i patata amb minihamburgueses

Les mongetes verdes bullides amb patata em resulten avorrides així que normalment les passo després per la paella. Aquest cop, a més de l'all hi he posat una mica de sobrassada mallorquina per a donar-li un toc diferent. El plat el vaig acompanyar per unes petites hamburgueses, que de van ser la reconversió d'unes mandonguilles a les quals no em va donar temps a cuinar amb salsa.





Ingredients pel refregit de mongeta i patata:
  • mongeta verda i patata bullida
  • all
  • sobrassada
  • oli
  • sal
Ingredients per les hamburgueses:
  • 500 g de carn de vedella i de porc
  • espècies al gust
  • ou
  • 50 g de farina de galeta
  • una mica de llet
Com preparem el refregit de mongeta verda i patata:
  • Sofregim l'all trinxat i la sobrassada en una paella gran i afegim la mongeta verda i la patata bullida i escorreguda. 
  • Remenem durant uns 5 minuts per a que s'uneixin els sabors.
Com preparem les minihamburgueses:
  • Mesclem tots els ingredients de les mandonguilles fins que el conjunt agafi una textura una mica compacta. 
  • Fem les mandoguilles a la mida desitjada. 
  • Esclafem amb les mans les mandonguilles. 
  • Coem a la planxa, volta i volta.
Hoy en la fiambrera: Refrito mallorquin de judía verde y patata con minihamburguesas. Léelo!

Today at the lunch boxMajorcan fried green bean and potato with minihamburguers. Read it!
Ces boîtes à lunch: Frite du haricots et de pommes de terre Majorque stile avec minihamburguers. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...