1 d’abril de 2011

Amanida amb pinya, cogombre, poma, formatge fresc, nous i orellanes

Ja estem a la primavera, i comencen els dies amb més claror i sobretot caloreta. Per això, ja venen molt de gust les amanides. Aquesta és la proposta de la Marta, ben variada, amb contrast de dolç. Però sobretot, no oblideu d'amanir-la amb una vinagreta just en el moment de menjar-la.



Ingredients:

  • enciams variats i canonges
  • cogombre
  • poma
  • nous
  • pinya en almívar o natural
  • formatge fresc
  • orellanes
  • vinagreta (oli, sal i vinagre de Mòdena)

Com ho preparem:

  • Ajuntem els ingredients, amanim i a menjar!

Hoy en la fiambrera: Ensalada con piña, pepino, manzana, queso fresco, nueces y orejonesLéelo!
Today at the lunch boxSalad with pineapple, cucumber, apple, cheese, nuts and dried apricots. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade à l'ananas, concombre, pomme, du fromage, des noix et abricots secsLisez-le!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...