15 d’abril de 2011

Pèsols i patates amb cansalada i botifarra esparracada

Ja em fixo, ja, que ara per ara estic recollint moltes receptes amb verdures, però deu ser que a part de saludable són plats fàcils de preparar. Aquí les verdures i la carn han creat un plat únic ben gustós.






Ingredients:
pèsols
patates
cansalada fumada (mal conegut com bacon fumat)
botifarra crua
1 dent d'all
llorer


Com preparar-ho:
Bullim els pèsols i les patates amb unes fulles de llorer. En una paella, sofregim amb un raig generós d'ol una dent d'all, la cansalada a daus i la botifarra sense pell i tallada a trossets. Quan estigui cuit, afegim la verdura bullida i escorreguda, i donem unes quantes voltes per a unir gustos.

Hoy en la fiambrera: Guisantes y patatas con beicon y longaniza cruda. Léelo!
Today at the lunch box: Peas and potatoes with bacon and raw sausage. Read it!
Ces boîtes à lunch: Les pois et les pommes de terre avec bacon et saucisses crues. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...