3 de maig de 2011

Amanida de tomàquet i ceba i hamburgueses

Aquest és un dels menús que habitualment porta un dels companys de menjador (no cada dia, per suposat). Està bé cuina, però hi ha dies que no tenim ni tres minuts. Així, que.... més senzill impossible! I fixeu-vos en la carmanyola metàl·lica de les de tota la vida que encara té el Jordi...





Ingredients:
2 hamburgueses de vedella (podeu triar la carn que vulgueu)
1 tomàquet
1 ceba dolça
oli i pebre

Preparació:
Fer les hamburgueses a la planxa, una mica crues per dins (s'acabaran de fer en escalfar-les al microones de la feina). Tallar el tomàquet i la ceba i amanir amb oli i pebre.

1 comentari:

  1. Acabo de descobrir aquest blog teu de pura casualitat i el trobo molt interessant! Està molt bé això de pensar menjars així, per poder dur en carmanyola i menjar ràpid... i, per què no? també els pots fer si has de dinar a casa :-)

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...