1 d’octubre de 2012

Llom a la paisana

Un plat únic ben saborós fet al microones, pel que el temps de cocció és redueix considerablement. Conté verdures i carn de porc, vaja, una mica de tot.




Ingredients:
1/3 part d'un filet de porc
2 patates petites
1 pastanaga
1 ceba
1 carbassó
oli
sal
herbes provençals


Preparació:
Pelar les patates i tallar-les en rodanxes ni primes ni grosses, pelar i tallar unes fines tires de cebes. Tallar el carbassó i la pastanaga en rodanxes mitjanes. Posar totes les verdures a l'estoig del vapor pel microones, sobre la reixeta. Posar a sobre el filet de llom. Afegir un raig d'oli, una mica de sal i les herbes provençals. Tancar i coure al microones uns 8 minuts (segons el microones). Treure el llom i fer talls prims.


Hoy en la fiambrera: Lomo de cerdo a la paisana. Léelo!
Today at the lunch box: Paisana's  Pork loin. Read it!
Ces boîtes à lunch: Longe de porc Paisana. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...