1 de juny de 2011

Amanida d'arròs

L'arròs com a base d'una amanida ofereix un plat fred que es conserva molt bé en el nostre tupper, i que comença a venir de gust de menjar. A més, combina a les mil meravelles amb qualsevol ingredient que li vulguem posar.


Ingredients:
arròs
olives
tomàquets cherry
palitos de cranc
blat de moro en conserva

Preparació:
Bullir l'arròs uns 15 minuts. Refredar amb l'aigua de l'aixeta, i deixar escórrer. Afegir la resta d'ingredients tallats.

Consells:

Si utilitzeu arròs vaporitzat l'amanida queda més solta.
A la feina es pot condimentar amb oli, vinagretes o maionesa.

Hoy en la fiambrera: Ensalada de arroz. Léelo!
Today at the lunch boxRice Salad. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade de riz. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

1 comentari:

  1. A casa, que també ens estem convertint uns experts en tupper, ens anirà de perles aquest arrosset! A mi les amanides d'arròs m'agraden moltíssim, són tan versàtils!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...