19 de juliol de 2011

Amanida "tutti colori"

Ja fa dies que anem parlant de que és temps d'amanides, perquè venen de gust i també perquè aporten molts beneficis a la nostra salut: depuren, refresquen, ajuden a digerir, etc. (i si no llegiu l'article sobre amanides de la revista Eroski Consumer).


L'amanida d'avui és plena de colors, textures i sabors contrastats. Una meravella pels ulls i pel paladar obra de la Marta. A destacar: conté mandarina que encara que no és temps n'ha trobat a la fruiteria.

Ingredients:
enciam
poma
formatge fresc
tonyina
ou dur
cogombre
tomàquet cherry
pastanaga, tallada amb el pelapatates
mandarina
vinagreta


Hoy en la fiambrera: Ensalada "tutti colori" Léelo!
Today at the lunch box: Tutti colori salad. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade Tutti coloriLisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...