17 de juliol del 2011

Consells generals per fer tuppers saludables


Si menges fora de casa a continuació sabràs com fer-ho de manera saludable.
  1. ÉS IMPORTANT PLANIFICAR EL MENÚ:
Recordant les recomanacions per seguir una alimentació saludable: equilibrada, suficient, satisfactòria i variada.
  1. RECOMANACIONS HIGIÈNIQUES:
  • Guardar el plat cuinat refrigerat fins al moment de consum i transportar-lo en una bossa isotèrmica.
  • És convenient no menjar damunt la taula de treball o pupitre per evitar contaminacions
  1. CONSELLS PER MILLORAR L’ASPECTE I EL GUST
  • No salar la carn abans de posar-la al microones
  • Si preparem alguna vinagreta o salsa portar-la independent
  • En plats de peix o carn una mica de suc de llimona abans d’escalfar-los els farà més sucosos
  • Cuinar la pasta al dente perquè desprès no quedi passada
  1. Un ÀPAT SALUDABLE ha de presentar de 4 a 6 grups d’aliments (verdures, farinacis, proteics, oli d’oliva, fruita i/o làctics) i també és recomanable utilitzar diferents tècniques de cocció ja que canvien les característiques nutricionals i organolèptiques dels aliments.
Dietista-Nutricionista i Educadora en Obesitat Infantil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...