7 d’agost de 2011

Carns a la planxa

De ben segur que mai menjarem carn (sigui de vedella, porc o pollastre) feta a la planxa a la feina. Primer perquè no la podrem fer en el moment, i segon, perquè si la portem de casa ens quedarà tan eixuta que no serà gustosa per menjar.

De totes maneres és possible portar carn a la planxa a la feina gràcies a algunes idees.

El més important, és tallar la carn a tires fines, i després la podem:

  • macerar amb oli (sol o combinat amb herbes com orenga, alfàbrega, romaní, farigola, etc.)
  • barrejar amb mel i soja (en una proporció de una part de soja i tres de mel)
  • barrejar amb una salsa de bolets o de formatge blau i acompanyada d'arròs
  • barrejar amb salsa de tomàquet i acompanyada de pasta
  • cuinar lleugerament amb ceba estofada
  • saltejar amb verdures a la paella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...