13 de setembre de 2011

Conill a la mostassa

En Guillem fa una cuina per "solters" ben saludable, gustosa i creativa. Ja ho diu que no sempre si hi posa, però quan ho fa, aconsegueix un conill tan atractiu com el d'avui, i a més, molt i molt fàcil!






La carn de conill és molt gustosa i, segons diuen, una de les més sanes per la nostra salut. Aquest plat que porta verdures i carn, el podem acompanyar d'algun cereal (arròs o cuscús) per fer-lo encara més complert.


Ingredients:
1 conill
mostassa (al gust)
2 cebes
1 porro
4 pastanagues
vi blanc


Preparació:
Pintar el conill tallat a trossos petits amb la mostassa, i fregir-ho en una cassola. Reservar. Fregir la ceba i el porro picats. Afegir la pastanaga tallada i els trossos de conill. Afegir un raig de vi blanc i deixar que tot faci xup xup ben tapadet, durant uns 30 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...