15 de setembre de 2011

Les restes de la setmana al tupper

Hi ha dies, especialment els darrers de la setmana, que els tuppers o carmanyoles no porten plats mínimament elaborats. No hem tingut temps o ja s'han acabat les preparacions que vam fer durant el cap de setmana. 


Llavors arriba el moment en el que alguns no porten el tupper i surten a dinar al restaurant de la cantonada (i mengen el tradicional arròs dels dijous) i altres, com jo, que arrepleguen el que hi ha a la nevera de casa i....fa un plat de rampoines (també anomenat pels companys de taula plat combinat o plat de restes).


El plat d'avui és format per: tomàquet, formatge emmental, minientrepà de mortadel·la, amanida variada de canonges i blat de moro.

I vosaltres? com són els vostres tuppers de restes? per què no m'envieu una foto i la publiquem? Qualsevol idea és sempre benvinguda per a dinar de tupper....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...