27 de setembre del 2011

Sopa de galets i pollastre arrebossat

Després d'un cap de setmana passat per aigua, sembla que el meu coll s'ha ressentit, i em venia molt de gust prendrem una sopeta a la feina. Per mi, ha estat la primera vegada. No sóc de les d'anar transportant líquids amunt i avall..., però avui: ho he provat!


I ha funcionat! Cap accident en el transport (gràcies als hermètics de Valira de la meva Nòmad). També havia llegit que era millor transportar la pasta i el brou separats... però jo no ho he fet (és clar, que he utilitzat galets), i la sopa ha estat òptima després d'escalfar-la al microones.

El menú del dia l'he acompanyat amb pit de pollastre arrebossada.

Per fer el brou de "cada dia" (els de festa porten més coses):

Ingredients:

  • carcassa de pollastre
  • os de vedella
  • os de pernil
  • 1 grapat de cigrons remullats (jo en remullo un bon grapat i congelo els que no utilitzo, i ja els tinc pel proper brou)
  • 1 patata
  • 1 pastanaga
  • 1 puerro (la part verda, la blanca la guardo per a fer cremes)
  • 1 ceba

Com ho preparem:

  • Posem tots els ingredients amb aigua freda en una olla a pressió i ho deixem coure una hora (si ho coem amb una olla normal, 


Comentaris per reaprofitaments:

  • De la carn en faig croquetes, dels cigrons humus i de les verdures (sense el puerro) una crema.
Hoy en la fiambrera: Sopa de galets y pollo rebozado. Léelo!

Today at the lunch boxBreaded chicken and pasta soup. Read it!
Ces boîtes à lunch: Poulet pané et les pâtes soupeLisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------ 

1 comentari:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...