20 d’octubre de 2011

Amanida de tomàquet ratllat, verat i olivada

Dels tomàquets que corren per la nevera que no són "gaire atractius" jo en faig salsa de tomàquet, però la Marta els hi ha donat un altre ús. Ha fet una amanida fàcil, bona i maca utilitzant-los ratllats.






És un bon plat per portar a la feina, però val la pena portar els ingredients per separat i muntar-lo en el moment d'amanir i menjar. Tot i la senzillesa, i que avui és dijous, jo no qualificaria d'aquest plat de "tupper-rampoïna". 


Ingredients:
tomàquet natural ratllat
verat en conserva (o similars, ventresca, tonyina, etc.)
olivada
raig d'oli d'oliva


Preparació:

Muntar el plat posant un llit de tomàquet ratllat ben escorregut. Salar i decorar amb la ventresca i l'olivada. Acabar amanint-ho amb un rajolí d'oli d'oliva a tot al voltant.



Hoy en la fiambrera: ensalada de tomate rallado, caballa y olivada. Léelo!
Today at the lunch boxgrated tomato salad, mackerel and olives. Read it!

---------------------------------------------------------------------------------------


4 comentaris:

  1. Marina, tens raó. Jo personalment crec que llencem massa menjar a les escombreries

    ResponElimina
  2. Què bo! Val la pena fer el muntatge, a vegades no s'hi pensa que es poden endur ingredients per separat.

    ResponElimina
  3. Una combinació de sabors insuperable!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...