19 d’octubre de 2011

Escriptors que mengen de tupper

En Guillem és un company de feina, que a més ara és "escrivent". Per tots era sabut que té una ploma ingeniosa que, si més no, obliga a un lleu somriure. Fa un parell de setmanes que ha vist la llum el seu primer llibre, Capsa de Borbons (si, si, Borbons i no bombons). És un assaig un pèl mordaç, escrit a quatre mans, que repassa la dinastia borbònica i la seva relació amb casa nostra.






Però com que encara no és guanyador de cap premi, tipus Planeta, que l'impedeixi menjar de tupper, ell continua portant-se els seus plats a la feina. El dia després de la presentació del llibre, a més del llibre, va portar al menjador "comunitari" un wok d'arròs i verdures aromatitzades amb curri. Un plat que es pot fer en 30 minuts, i que a més congela molt bé.


Ingredients:
verdures variades (pastanaga, pebrot, ceba, xampinyons i albergínia)
arròs
curri


Preparació:
Bullir l'arròs uns 15/20 minuts.


Tallar les verdures, i passar-les pel wok, amb una mica d'oli, fins que quedin cuites. 


Afegir l'arròs cuit a les verdures i posar curri (si és vol picant) al gust.



Hoy en la fiambrera: wok de arroz y verduras con curry. Léelo!
Today at the lunch box: vegetables with rice and curry wok. Read it!

---------------------------------------------------------------------------------------

1 comentari:

  1. Oh! Com m'agrada el curri...! I a l'arròs hi queda tan bé, oi? Petons

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...