Però com que encara no és guanyador de cap premi, tipus Planeta, que l'impedeixi menjar de tupper, ell continua portant-se els seus plats a la feina. El dia després de la presentació del llibre, a més del llibre, va portar al menjador "comunitari" un wok d'arròs i verdures aromatitzades amb curri. Un plat que es pot fer en 30 minuts, i que a més congela molt bé.
Ingredients:
verdures variades (pastanaga, pebrot, ceba, xampinyons i albergínia)
arròs
curri
Preparació:
Bullir l'arròs uns 15/20 minuts.
Tallar les verdures, i passar-les pel wok, amb una mica d'oli, fins que quedin cuites.
Afegir l'arròs cuit a les verdures i posar curri (si és vol picant) al gust.
Hoy en la fiambrera: wok de arroz y verduras con curry. Léelo!
Today at the lunch box: vegetables with rice and curry wok. Read it!
Oh! Com m'agrada el curri...! I a l'arròs hi queda tan bé, oi? Petons
ResponElimina