12 de novembre del 2011

Taller de galetes per nens de GadgetsCuina i Lékué

Gràcies a les xarxes socials em vaig assabentar de que aquest dissabte Gadgets&Cuina i Lékué organitzaven  a L'Illa Diagonal diversos tallers per nens de galetes de mantega per Nadal. I jo, que ja sabeu vull transmetre a les meves nenes l'estima per la cuina, vaig pensar: Cap allà anirem!



I així, a quarts de dotze les dues ja estaven vestides amb un gegantí davantal de plàstic (magnífic) i davant del seu lloc de "treball" (o millor dit de joc).

La gent de Gadgets ha tingut paciència i ganes de traginar amb una vintena de nens en cada taller (i amb les mares fotògrafes i "col·laboratives").


Han començat barrejant la mantega, el sucre i la farina, i ja ha arribat el moment d'embrutar-se les mans per amassar. Han creat una bola, que ha estat convenientment retirada per a "reposar" i substituïda per una altre reposada, i l'han estirat amb el corró. Tallada amb el tallapastes d'avet i cuita en un tres i no res en el forn (bé això és el que els ha semblat als més petits de l'activitat).


I llavors ha començat la decoració. Verd, vermell, blanc, boletes vermelles i platejades.





Tot un divertiment pels nens, que no han hagut de sentir a les mamis cridar perquè ho estaven embrutant tot. I perquè al final han aconseguit fer unes galetes així!



Sembla que faran més tallers. Estaré alerta. Ah! i ja publicaré la recepta quan haguem practicat a casa!!!!

Taller de galletas de Navidad para niños. Léelo!

Shop children's Christmas cookiesRead it!
---------------------------------------------------------------------------------------

5 comentaris:

  1. Segur que s'ho han passat molt bé! I ara toca practicar a casa, eh? Je je je... ;)

    ResponElimina
  2. GEMMA, sí realment ho van disfrutar, com m'hagués agradat a mi embrutar-me també les mans!!!!! A veure quin dia em decideixo a embrutar la casa per a tornar a fer-las.

    ResponElimina
  3. LEs teves nens s'ho devien passar de conya! I tu també... si les ajudaves segur que alguna galeta devia sortir com a obra teva! Si en fan més ens avises! Petons

    ResponElimina
  4. MARINA, quan tingui informació dels tallers ho aviso amb temps. Ara que l'avís el faré a través de les xarxes socials, així que haureu d'estar atents al que vaig publicant allà, aquí al bloc amb les eines corresponents, o directament als perfils twitter o facebook

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...