20 de desembre del 2011

Concurs "Cuina amb els nens aquest Nadal"

Avui, dia de la grossa de Nadal (felicitats als que us hagi tocat encara que sigui una pessigada!), també és el dia que els nens en edat escolar comencen unes vacances. Molts passaran els dies cuidats pels avis o en algun casal, però també és cert que molts passaran aquests dies amb els pares que van tenir menys vacances a l'estiu per a estar aquests dies per casa.




D'entre totes les activitats que faran, de ben segur que la cuina serà una d'elles. Potser d'aquestes entrades a la cuina sortiran grans cuiners del futur o si més no alguna estima per remenar les olles. 


I per engrescar-los, us proposo un concurs: "Cuina amb els nens aquest Nadal". 


És el primer concurs que convoca L'hora del tupper i em fa molta il·lusió.


Les bases són molt senzilles:


1. Pot participar tothom, però amb la condició que la realització de la recepta estigui bàsicament feta per nen@s, amb ajuda, en les coses perilloses (no volem que ningú prengui mal!), de pares, mares o avi@s.
2. Hi haurà dues categories: dolç i salat.
3. La recepta la podeu publicar al vostre bloc o bé a la pàgina Facebook de L'hora del tupper. Estaria bé que juntament amb la descripció de la recepta aparegués com a mínim una foto dels nens (no cal que es vegi la cara) feinejant.
4. Deixeu un comentari en aquest post indicant l'enllaç a la recepta amb que participeu o avisant que l'heu penjada al Facebook de L'hora del tupper.
5. Publiqueu en la vostra recepta o en el vostre Facebook que participeu en aquest concurs, fent un enllaç a aquest post.
5. Entraran en concurs les receptes publicades fins el 28 de gener del 2012 (he allargat 20 dies els concurs perquè he rebut algunes peticions de fer-ho ja que justament els dies de Nadal, tot i que poguem estar amb els nens, entre compres i preparar menjars no hi ha gaire temps per a fer i publicar receptes en concursos)


En cada categoria escollirem un guanyador (publicarem els guanyadors), i com a premi li farem arribar el llibre "Experimenta Cuina" de l'editorial La Galera, qui col·labora en aquest concurs. 




A més, de totes les receptes rebudes en faré un llibre en línia de lliure consulta.


Animeu-vos a participar!!!!!


Concurso: Cocina con los niños esta Navidad. Léelo!
Contest: Cook with children for Christmas Time. Read it! 

---------------------------------------------------------------------------------------


8 comentaris:

  1. Molt bona iniciativa!!! Llàstima que no tingui nens, i no sé si me'n sortiré... però, en tot cas, que passis molt bones festes i que vagi molt bé el concurs!!!!!

    ResponElimina
  2. No t'asseguro res però ho intentaré!! M'encanta la idea. Un petó

    ResponElimina
  3. Quina bona idea!!! Hem d'animar els nens a posar-se el davantal, sí senyor! Però ho tindré difícil per participar-hi... els únics nens de la meva vida, de moment, són els meus alumnes!!! I els tinc de vacances!!!

    Una abraçada i molt bones Festes!
    Anna

    ResponElimina
  4. MARINA, De vegades els nostres desitjos no es cumpleixen, però malgrat tot, s'ha de ser feliç. Bon Nadal a tu, i a tots els que llegiu aquest bloc.

    ANNA SÚ, esperem la teva participació.

    ANNA, llàstima de que tinguis els alumnes de vacances, si no poguéssiu haver fet alguna cosa a la classe!!!!!

    ResponElimina
  5. Realment és una bona pensada doncs tots tenim moments màgics a la cuina amb els nostres fills, i a ells els hi agraden aquestes propostes. Espero poder participar en breu.
    Mans a la massa!!
    A tots els petits cuiners bona entrada d'any!!

    ResponElimina
  6. Hola, acabem de penjar la primera de les nostres receptes a http://collseroles.blogspot.com/2012/01/galetes-de-mantega-i-ametlla.html.

    Felicitats per la iniciativa, ens ho hem passat molt bé. Esperem que s'animin a participar altres nens, pares i mares.

    ResponElimina
  7. Hola de nou! Aquí t'enviem la segona recepta pel concurs; és la de la meva filla gran: http://collseroles.blogspot.com/2012/01/broquetes-de-fruita-amb-xocolata.html.

    Esperem que hagis rebut més propostes. Què tinguis un bons Reis.

    ResponElimina
  8. Hola, aqui esta nuestra participacion en el concurso.
    http://anyolcocina.blogspot.com/2012/01/hamburguesas-jugosas.html

    Nosotros tambien estamos de consurso, pasate por alli.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...