23 de gener de 2012

Estofat de patates i vedella

Estem a casa dels avis, i amb càmera, i tenen vedella per dinar, però no és fer a planxa com jo havia pensat, sinó per estofar... així que improviso una recepta ràpida i fàcil amb patates. 


I del que sobra, m'emporto un bon tupper per la setmana.

Ingredients:500 gr de carn de vedella per estofar tallada petita
1 ceba trinxadeta
3 cullerades de tomàquet triturat
3 gran d'all
3 patates mitjanes, tallada a quadrets
1 grapat de pèsols
vi ranci, aigua, sal, pebre i llorer

Elaboració:
Sofregir la ceba i el tomàquet en oli d'oliva, i afegir la carn. Afegir l'all i rostir, fins que la carn tingui un color homogeni marronós. Tirar un raig de vi ranci i deixar evaporar l'alcohol. Afegir un got d'aigua, fins que quedi sobradament coberta la carn, el llorer, sal (al gust) i uns grans de pebre negre. Coure uns 15 minuts. Afegir les patates i els pèsols, i deixar coure uns 15 minuts més, remenant de tant en tant.

Temps emprat: uns 40 minuts (comptant els preparatius de tallar).

Estofado de ternera y patatas. Léelo!
Beef and potatoes stew. Read it!

---------------------------------------------------------------------------------------
 

1 comentari:

  1. Molt sa i boníssim! Que bona que és la vedella estofada... i amb els pèsols encara m'agrada més! petons

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...