28 de febrer de 2012

Peres al vi

Tot i que vaig endarrerida en la publicació, cada setmana seguim portant els postres per compartir-los amb els companys de taula a l'hora de dinar. Vaja una trobada dolça de tupperistes.


Fa algunes setmanes, la Marta ens va portar unes peres al vi, fetes a ull, com ella mateixa va dir, però que van quedar molt bones. Aquí està la recepta, que com l'anterior publicada del púding de taronja, també fa ús del microones.


Ingredients:
12 peres 
1 llimona tallada a trossos
Sucre (per començar, una cullerada sopera de sucre per cada dues peres, i n'hi vaig afegir una mica més després de tastar-ho i trobar que li faltava una mica de dolçor )
Vi negre
Una mica d'aigua
1 branca de canyella

Preparació:
Pelar les peres sense treure'ls-hi el tronquet, i posar-les en un bol que pugui anar al microones. Afegir-hi tots els ingredients.

Cobrir les peres amb el vi, que vaig rebaixar amb una mica d'aigua (per cada 3 gots de vi, mig d'aigua).
Coure al microones al 100% de potència. I anar mirant cada 10 o 15 minuts. Orientativament les que vaig fer jo van estar 60 o 70 minuts, però dependrà de si són molt o poc madures.


Són més bones si no les mengem el mateix dia que les fem. I es conserven molt bé a la nevera.



Hoy en la fiambrera: peras al vino. Léelo!
Today at the lunch box: pear wine. Read it!

------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. Hola Marga! Digues a la Marta que me'n guardi, que em sembla que li han quedat molt bones, oi? Almenys, a la foto es veuen fantàstiques! Jo també me'n faig, de tant en tant... serà qüestió de fer el tupper! Petonet

    ResponElimina
  2. A miés com més m'agraden les peres :) I agafen un color que m'encanta amb el degradat interior :))

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...