20 de febrer del 2012

Un menú de nens

Ja fa alguns dies que va acabar el concurs "Cuina amb els nens aquest Nadal". Ha estat una de les entrades més visitades de L'hora del tupper (més de 300 vegades), però al final només s'han animat 7 nen@s a participar. Tanmateix, el nivell ha estat molt bo i les propostes presentades molt interessants.
El jurat (la Marta, una excel·lent cuinera que dóna molta vida als tuppers de l'oficina, i jo) hem decidit per separat, i per unanimitat, que les receptes guanyadores són:

les MINIPIZZES VEGETALS i les ROQUES DE XOCOLATA

L'editorial La Galera, farà arribar a les guanyadores (la Carla i la Sara) un exemplar del llibre "Experimenta Cuina". 


A més, tal i com vaig anunciar, podeu veure totes les receptes en el llibre digital que he preparat. Espero que en traieu alguna idea, i que els "cuinetes" que s'han presentat continuïn amb la seva afició als fogons.

Open publication - Free publishing - More receptari


Concurso: Cocina con los niños esta Navidad. Léelo!
Contest: Cook with children for Christmas Time. Read it! 

------------------------------------------------------------------------------------

6 comentaris:

  1. Avui pensava... fa dies que no veig els tuppers fantàstics que prepares... i mite-la, amb un llibre per a nens i tot! Felicitats per la Carla i la Sara (que no sé si des d'aquí ho veuràn però si no els hi fem arribar per aire...) i el llibre me l'hauré de mirar amb calma, perquè segur que en traiem alguna cosa de profit! (mai més ben dit! he he). Petonet

    ResponElimina
    Respostes
    1. avui publicaré un nou tupper, i segur que del que han fet els nens algun caurà per quan em toqui portar postres a la feina.

      Elimina
  2. Moltes felicitats als guanyadors!! Hi ha cantera!! :)

    ResponElimina
  3. Enhorabona Carla i Sara. Ha estat un plaer partcipar, esperem una nova edició; la cuina dóna moltes opcions per engrescar als menuts de la casa.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...