30 de març del 2012

Receptaris de primavera de la Diputació de Barcelona

Aquests primers dies de primavera, el bon temps i els canvis horaris, demanen al nostre cos també canvis en els plats que han d'omplir les nostres carmanyoles. Ens venen de gust tuppers més coloristes, amb aliments més frescos, més lleugers.



I encara que d'idees en tenim força, també és cert que fullejar receptaris propis de la temporada de ben segur ens permetrà descobrir receptes innovadores en l'univers de la nostra cuina de cada dia. Voleu descobrir noves receptes?

Des de l'àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, s'han publicat diversos receptaris de la temporada.

El Receptari de Primavera (2012). Són 44 receptes que volen fomentar l'alimentació saludable a partir de productes d'aquesta època de l'any.



I si aquest receptari us sembla poc, també podeu passar les pàgines del també anomenat Receptari de Primavera que aquest organisme va publicar el 2011.


Apa, bona lectura per tots i bones idees!


Hoy en la fiambrera: recetas de primavera. Léelo!
Today at the lunch boxrecipes for spring time. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------

1 comentari:

  1. Gràcies per aquestes informacions que ens envies, sempre interessants. Em busco una estona demà per fer-hi un cop d'ull. Petons i bon cap de setmana!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...