8 de març de 2012

Sípia a la planxa

Els productes del mar no forman part normalment de les nostres carmanyoles, segurament per l'olor que desprenen, però com que són aliments imprescindibles he volgut provar amb unes sípies petites.




Cuinades de manera fàcil, fàcil, a la planxa, i combinades amb uns macarrons de colors amb salsa de porros, el plat ha estat un troballa a repetir!


Ingredients:
sípies petites
oli
sal amb herbes aromàtiques


Preparació:
Fer les sípies a la planxa. Reescalfar les sípies a la feina (tapades), i afegir un petit raig d'oli i la sal.


Hoy en la fiambrera: Sepia a la plancha. Léelo!
Today in the lunchbox: Grilled cuttlefish. Read it!

------------------------------------------------------------------------------------

6 comentaris:

  1. Que maques, semblen pilotetes de ping-pong amb potes hehehe

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, si, rodonetes, rodonetes com pilotetes, i boníssimes :)

      Elimina
  2. Del meu tupper sí que en formen part! Gairebé cada dia, perquè m'encanten els productes del mar i els tinc a l'abast. Petonet i bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sembla que jo també m'hi aficionaré més.

      Elimina
  3. Al Xavi que s'endú tupper cada dia sí que li faig peix sovint! M'apunto la teva proposta!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...