24 de maig de 2012

Receptes per celíacs

Aquest més de maig, Gallina Blanca acaba de publicar un nou receptari on proposa plats aptes per a celíacs, un segment de la població que segons estudis està en creixement.


Per sort, tot i que no els hi és fàcil, i la seva vida diària es trasbalsa considerablement en descobrir la patologia,  cada vegada més és fàcil trobar aliments aptes per ells i a uns preus més assequibles en més botigues i supermercats.

Tanmateix, ens és difícil --als que no estem limitats, encara, en la nostra alimentació-- imaginar-nos cuinar plats limitant i excloent certs productes, oi? Però veient el receptari que recullo, segur que al meu tupper s'omplirà amb algunes de les propostes, com les albergínies farcides amb formatge fresc, el braç de gitano de patata, els pinxos de pit de pollastre o l'arròs de verdures.

Open publication - Free publishing - More receptari

Hoy en la fiambrera: Recetario para celiacos. Léelo!
Today at the lunch box:
 
Celiac receip. Read it!

------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...