10 de juliol de 2012

Amanida mediterrània

Aquesta amanida feta a base de pasta, potser substituïda perfectament per patata, arròs o llenties. Així que amb una recepta ja en tenim quatre. Quin ""txollo""!!!!


No té secrets. És fàcil i ràpida. Una idea més per portar un dinar fred a la feina aquest mes de juliol, abans no arribin les vacances.

Ingredients:

  • pasta de colors bullida
  • fils de pastanaga en conserva
  • formatge feta
  • verat del Mediterrani en conserva d'oli d'oliva
  • sal

Com fer-la:

  • Barregem la pasta, la pastanaga, el formatge feta i el verat. 
  • Condimentem amb el mateix oli del verat i una mica de sal.

Hoy en la fiambrera: Ensalada mediterránia Léelo!
Today at the lunch boxMediterranena Salad. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade méditerranéennen. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

4 comentaris:

  1. Una amanida deliciosa, Marga. El verat és un dels meus peixos preferits, en oli deu ser encara més gustós, i la feta aporta el punt salat a l'amanida que, com t'he dit, em sembla deliciosa. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Està molt bona. I com sempre, porta poca feina.

      Elimina
  2. El verat en conserva no l'he provat mai. Un bon substitut per a l'omnipresent tonyina!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...