6 de juliol de 2012

Calamars avermutats

De nou he portat un plat de peix a la feina. I de nou és de la família dels cefalòpodes. Vaja, de calamars. En concret d'anelles de calamars cuinadetes i una mica borratxes.


Ingredients:
anelles de calamars
ceba
vermut blanc
brou de verdures (he utilitzat el de Conserves Ferrer, molt bo!)
sal
oli

Com cuinar-ho:
En una cassola, sofregir la ceba ben picada en oli. Quan estigui rossa, afegir les anelles de calamar i donar unes quantes voltes. Afegir un bon raig de vermut blanc. Deixar evaporar l'alcohol. Quasi cobrir el conjunt amb el brou de verdures. Afegir un polsim de sal i deixar coure uns 20 minuts.

Hoy en la fiambrera: calamares con vermut Léelo!
Today at the lunch boxcalamari with vermouth. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------

3 comentaris:

  1. El toc del vermut li queda molt bé als calamars els possis o no al tupper.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs la veritat és que si. Jo no havia provat abans però als de casa ens va agradar (quan faig tupper en deixo per les nenes al vespre).

      Elimina
  2. fácil i bo..mmmm, la veritat sembla senzill i deliciós! Apuntat!!!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...