18 de juliol del 2012

Dinar de germanor.... de LUXE (IV)

A dos dies de començar la jornada intensiva d'estiu, i en conseqüència d'abandonar els dinars de tupper a la feina fins el setembre, avui hem fet una nova edició del ja tradicional DINAR DE GERMANOR.



I amb aquest ja van QUATRE. I com sempre, i malgrat les negatives notícies econòmiques que ens van soscavant els pocs ànims que ens queden, el dinar ha estat excel·lent. Molt variat i acompanyat per uns bons vins i caves de la Conca de Barberà (gentilesa de la Maria).

Hi érem tots, no hi ha faltat ningú dels fundadors d'aquest esdeveniment, i fins i tot s'hi han afegit alguns convidats, també de luxe, que han quedat tant encantats que ja pensen en el proper DINAR DE GERMANOR.

En mig d'un extens pica-pica portat pel Joan, on han destacat unes olives farcides molt i molt picants, primers i segons han anat circulant de mà en mà fins a buidar els plats.

Hem degustat una amanida de cigrons de la Magda (cigrons cuits, per suposat, pebrot verd, tomàquet i olives negres)....



...la quirche de l'Anna, de carn i albergínia....


...l'amanida de pasta marinera de la Laura (pasta, gambes i surimi)...


...un pastís fred de carbassó amb salsa romescu de la Marga...


...i per suposat, una tradicional truita de patata i ceba feta amb molt d'amor i comunió (especialment amb la ceba que ha fet plorar al cuiner durant hores) pel Joan (l'altre).


I com a segons, un llom a la sal caramel·litzat amb taronja, de la Marta...


...i un llom amb pinyons i prunes.


Per acabar, i per refrescar el tiberi i el dia, uns bon gelats de la Roser.


I aquí queda, pels curiosos, la foto de família de tots els que hem fet aquest DINAR DE GERMANOR... DE LUXE. ANY III (quines cares, no???, i això que encara no havíem començat).


I si voleu veure els anteriors dinars de germanor, no deixeu de clicar els enllaços (així també veure si hem canviat gaire...):

Comida de verano en la oficinaLéelo!
Summer lunch at the office. Read it!

---------------------------------------------------------------------------------------

4 comentaris:

  1. carai Marga, com us cuideu! Encara que siguem pobres serem feliços i tindrem la panxa plena, oi? ;-) Ja miraré la dels altres anys, a veure si és veritat que no heu canviat gaire... hi hi. A veure si ens penges alguna d'aquestes receptes tan bones i les provem de fer a casa. Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic en procès de publicar les receptes.... poc a poc que és estiu i l'estic aprofitant....

      Elimina
  2. Un artículo interesante con argumentos para el movimiento tapperístico: http://genteyhogaressostenibles.info/post/26548724125/reivindicando-la-fiambrera-me-sobran-los-motivos

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...