4 de juliol del 2012

Meló amb gelat d'iogurt de granja, mel i menta

Fa alguns dies vaig rebre un lot de gelats La Fageda, el nou producte d'aquesta reconeguda empresa làctica catalana, per tastar-los, fer algun postre i parlar-ne.




A casa va ser una festa: què bé gelats!!! 


Els colors llampants amagats darrera del gebre que per la calor van suar els pots, van ser un motiu d'imaginació per les petites de la casa. Poc interessades per llegir de què eren, elles soles van fer la seva interpretació de colors i gustos, erronis en tres ocasions. 


Us imagineu quins van encertar? I tant, el marró = xocolata i rosa = maduixa.




I a què van associar els altres tres? Verd = menta (en realitat és de fruites del bosc), groc = llimona (és de vainilla i nous de macadàmia) i blau = pitufo (és d'iogurt, però si hagués estat realment de pitufo us asseguro que tota la producció de La Fageda l'hauria d'haver comprat per la meva filla gran, és una enamorada d'aquest estrany gelat amb gust de xiclet que només trobem a les gelateries de costa).


Jo sóc de menjar gelat a pal, però pensant en que em tocava portar el postre dels dilluns a la feina, vaig adaptar una proposta de postre del llibre Les plantes aromàtiques. 80 aplicacions a la cuina, i així vaig preparar aquest meló amb gelat d'iogurt de granja, mel i menta.



Va tenir molt d'èxit, o almenys això van dir. Els va agradar la textura del gelat, el contrast amb la fruita, la dolçor de la mel i la frescor de la menta. Ja hi ha qui m'ha demanat on comprar el gelat. La marca dóna confiança, i després de provar-ho encara més.


Ingredients:
meló
gelat d'iogurt de granja La Fageda
mel
menta fresca


Com fer-ho:
Barrejar la mel amb la menta fresca tallada petita durant com a mínim 3 hores.Tallar el meló (millor fred) a dauets. Posar en un bol el meló, una bola de gelat i decorar amb la mel amb menta.



Hoy en la fiambrera: melón con helado de yogurt de granja, miel y menta Léelo!
Today at the lunch boxmelon, farm frozen yogurt, honey and mint. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------

7 comentaris:

  1. uf, quina temptació més refrescant, Marga! A veure si em surt tant bo com a tu! Aquests iogurts gelats de la fageda prometen... petons!

    ResponElimina
  2. Hola Marga! quina estona més maca vam passar ahir amb l'Ada!!1 i quantes llaminadures...! Aquest taper havia d'estar boníssim!!! una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que va estar molt bé el taller. I sí certament aquest postre més senzill que els d'ahir és una delícia.

      Elimina
  3. Excel·lent recepta i molt interessant la interpretació dels teus fills sobre els colors i gustos :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja se sap que els nens són un món.... M'agrada que us interessi la proposta gelatera.

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...