21 d’octubre de 2012

Carbassó "vestit"

Menjar un carbassó, una albergínia o un ou dur farcits m'encanta, i tot que fer un farcit tampoc requereix una gran dedicació, hi ha dies que no hi ha temps ni, sobretot, ganes de fer-lo.


Però això, aquest carbassó cuit al vapor dins el micro, em va semblar que l'havia de vestir una mica per menjar-me'l...

Què hi havia per la nevera???? Pernil dolç i crema de formatge blau!!!

Què podia fer amb això???? Només se'm va acudir fer una mena de "biquini carbassoner".

Ingredients:
1 carbassó per persona (jo vaig utilitzar els de La Tavella)
1 tall de pernil dolç cuit al forn
crema de formatge blau (o en el seu defecte algun formatge que foni bé)

Com fer-ho?
Posar els carbassons pelats (si la pell està bé, us agrada i els netegeu bé també, es pot fer amb pell) i tallats per la meitat (longitudinalment) amb unes incisions sobre la carn a coure al vapor al microones (jo els vaig posar dins l'estoig de vapor de Lékué). Coure uns 7 minuts (segons la potència del vostre micro).

Quan estan cuits, posar a sobre el pernil dolç i la crema de formatge, i tornar a posar al micro un minut per a que es fongui la crema bé.

Hoy en la fiambrera: Calabacines "vestidos". Léelo!
Today at the lunch boxZucchini "dressed". Read it!
Ces boîtes à lunch: Zucchini "habillé". Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

5 comentaris:

  1. Quina bona idea! Necessitem més posts així, cal aprofitar tot el que hi ha a la nevera.

    ResponElimina
  2. Boníssim! I has triat un nom molt divertit! Ideal per a cuinar-lo amb nens. Petons

    ResponElimina
  3. Cook Go, gràcies :)

    Marina, és cert que és ideal per cuinar amb nens.

    ResponElimina
  4. Aquest material de lekué és la bomba! ara me n'envien un lot pel curs de cuina...tinc ganes de veure'l.
    Petons

    ResponElimina
  5. Fàcil i saludable. Un 10 per la proposta!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...