2 de desembre del 2012

Crònica de la meva “caça de bolets” amb Petràs

Convocats per Bolets Petràs, i sense dubtar-ho gaire, 6 blocaires amb el Pere i el Dani, per part dels convocants, sortim de Barcelona en direcció encara desconeguda pels convidats a "caçar bolets", a una hora, tot s'ha de dir, poc boletaire (les 9, segons diuen els experts no és hora d'anar a buscar bolets, ja se'ls hauran emportat tots!!!).

Blocaires, Xesco i Bolets Petràs
Dubtes de per on anar, dubtes de si seguir --pel fum de la furgo en que anàvem--, dubtes de si seríem els protagonistes "sorpresa" del programa de Caçadors de bolets (TV3), dubtes de si ens trobaríem el lloc de trobada amb l'equip Petràs que ens esperava, dubtes de... quasi tot... però amb molt riures (ells en la convocatòria ens havien promès diversió i bolets, i la primera part ja la teníem) i amb ells ulls destapats (un dels altres dubte que ens inquietaven als blocaires).

Finalment arribem a un punt indeterminat entre Sant Joan d'Oló i l'Estany, i allà ens esperen l'Isaac Petràs (un jove empresari amb molta i molta empempta) i el Joan (guia boletaire, i finalment el recol·lectador oficial d'aquells que no vam tenir gaire sort en omplir els nostres cistells) per anar a caçar bolets i explicar-nos coses de bolets i coses d'una empresa de bolets.

Això si, abans de començar: un bon esmorzar!!! (que amb la panxa buida no es troben bolets) i un cistell boletaire per omplir.


Dues hores de camí, on trobem molts i molts "miratge" de rovellons (vaja rovellons que no són bons), i alguns rovellons, camagrocs, fredolics, llengües de bou i alguns més de bons, que ni conec ni em vaig quedar amb el nom.

Cadascú omple el seu cistell segons la seva sort...

Aquí hi ha el meu primer rovelló!!!!
... us podeu imaginar que la meva va ser més aviat minsa (segur que no seré un dels 3.000 recol·lectadors que en la temporada alta té Petràs per mig món treballant per ells)...

Després de dues hores, això és el que vaig aconseguir!!!
I com no, després de "tant caminar", un dinar "toscà" per recuperar forces i, sobretot, per xerrar i xerrar, --entre cerveses Petràs i un àpat ben boletaire cuinat pel Xesco--, i descobrir secrets i com funciona una empresa amb projecte de futur (us imagineu que Bolets Petràs no només ven bolets???).

Si, si, si us fixeu bé veureu la Nespresso, aquests de Petràs no s'estan de res!!!
Un dia fantàstic per repetir!!

Hoy en la fiambrera: mediatrip con Bolets PetràsLéelo!
Today at the lunch box: Bolets's Petràs mediatrip. Read it!
Ces boîtes à lunch: mediatrip avec Bolets Petràs. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

8 comentaris:

  1. un dia magnifico,un lujo poder compartir un evento con todos estos buenos amigos y asi da gusto ir a buscar bolets y mas sabiendo que luego el Xesco cocina y todo el montaje de Petras para estar bien comodo.
    bona setmana
    peto

    ResponElimina
  2. Tramendu, gran gran jornada que va sortir millor encara del que jo havia imaginat abans de començar-la!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Realment s'ho van currar molt els de Petràs, inclús posant-me un rovelló per a que el trobés jo.

      Elimina
  3. Carai, quina enveja!! I us va fer un dia esplèndit, veig!! M'encanta anar a buscar bolets i... menjar-los, és clar!! ha ha ha

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser a partir d'ara m'atreviré a collir algun bolet... això si, si és que els veig.

      Elimina
  4. Quin gran dia vem passar!!!! Sort del Joan que ens va ajudar a omplir el cistell que sinó... :S
    Un dia que encara ara quan hi penso se'm dibuixa un somriure als llavis! Un plaer compartir-lo amb tu! Petons!

    ResponElimina
  5. Estupendíssim!!!! una gran estrena Marga....hehehe

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...