19 de desembre de 2012

Crema de xampinyons i camagrocs

Fins ara no era gaire partidària de portar sopes i cremes a la feina, sobretot pel "perill de vessament" que suposava el transport.



Però ara, amb aquest hermètics tan fantàstics que tanquen tal i com diu el seu nom HERMÈTICAMENT, no hi ha CAP perill (si fas un transport normal i no decideixes anar a la feina en hidrospeed, és clar!).

Així, que m'estic animant. L'última proposta, una sopa de bolets (o crema lleugera), feta agafant d'aquí i allà per intentar reproduir la recepta que li va donar el cuiner d'un hotel proper a la feina a una companya de l'oficina.

Ingredients:

  • 1 safata de xampinyons
  • 1 dotzena de camagrocs
  • 1 ceba
  • 1 l de brou de pollastre (o verdures en el seu defecte, o d'aigua amb una mica de pastilla de brou de carn)
  • 250 dl de nata
  • 1 raig d'oli
  • sal i pebre
Preparació:

  • Sofregim la ceba amb l'oli, i quan comenci a estar daurada afegim el xampinyons nets i tallats i els camagrocs. 
  • Deixem coure uns 10 minuts, i afegim el brou. 
  • Tapem i coem durant 20 minuts més. 
  • Afegim la nata i passem pel minipimer.
Consell:

  • Podem acompanyar amb daus de pa torrat o de pernil o inclús d'alguns xampinyons fregidets.

Hoy en la fiambrera: Crema de setas Léelo!
Today at the lunch boxMushroom Soup Read it!
Ces boîtes à lunch: Soupe aux champignons  Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

4 comentaris:

  1. A mi em passa igual: desde que tinc uns tàpers bons hermètics m'encanta portar cremes (sobretot de carbassa o pastanaga... serà el color? :D)

    ResponElimina
  2. òndia! Amb camagrocs no ho he provat mai, sempre l'he fet de fredolics, la sopa de bolets. Ho provaré, Marga, gràcies!

    ResponElimina
  3. Proveu, proveu que és molt bona encara que el color no sigui cridaner.

    ResponElimina
  4. Molt interessant. La provaré. Gràcies Marga. Núria

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...