13 de desembre de 2012

Dinar de germanor (de tupper) per Nadal (V)

A pocs dies del Nadal, a l'hora del migdia hem fet el ja tradicional (portem 5 edicions!!) dinar de germanor de tupper (podeu veure les cròniques anteriors i veure com hem anat evolucionat: I, II, III i IV).




I com que comença a tenir entitat pròpia aquesta trobada, en aquesta edició s'hi han apuntat algun@s company@s de menjador, tot i que no vulguin entrar en la roda de portar "el postre dels dilluns" (una cosa és una cosa i l'altre és l'altre, massa compromís!!!).


Clar amb tot això com que cada vegada som més, i cada vegada necessitem "robar" més taules i cadires per assentar-nos tots a menjar, jo crec que si hi ha propera edició, algú més es voldrà afegir a la festa per evitar que els fem fora (com he de reconèixer hem fet avui, perdó!).

Però del futur no en parlem, que l'any 2013 ja parlarà quan hagi de parlar (de fet no n'hem parlat gens de futur en el dinar, només de les meravelles que ens anàvem cruspint).

Com sempre, ens anem superant amb el que portem (tot, o quasi tot, va en tupper, així que no hi ha excusa per dir que no es pot menjar requetebé a l'oficina), i sinó mireu els plats (aviat aniré publicant les receptes, si me les passen els cuiners, és clar!).


Canapès de vinagreta de pebrots, gambes i olives 
(preparats al moment ajudada per la Gemma. 
Quina currada!), de la Laura
Croquetes de pernil (hi havia més plats!), del Lluís
Sopa de peix (via Thermomix), farcideta de marisc, 
de la Marta
Empanada "negra" (per la farina integral de la massa
de tonyina, del Jordi (bé, la seva dona, siguem sincers)
Pèsols amb pernil (què bé també tenir verdura en una 
festa!), de la Magda
Pastís d'espinacs (fet a primeríssima hora del matí), 
de l'Àngels
Pastís de tres truites (carn, patates i carreroles), de la 
Roser (qui ha recuperat de la seva memòria una recepta 
familiar que mai havia fet i que li ha quedat brodada, 
encara que a ella no cuini gairebé mai. 
Algú ho havia de dir!)
Quirche Lorraine, de la Mariona
Pastís de truites de patates amb formatge i tomàquet, 
del Joan
Platillo de botifarres i fredolics (una enèsima versió de 
l'únic plat que sé fer!!!), de la Marga
Postre d'origen basc de nom impronunciable per mi 
(aviat nom i recepta) a base de pasta de full, gelat i 
crema de nous, del Joan
Pastís de la Reina (o de l'àvia Clara, segons versions
amb melindros borratxos de xeres i flam de cafè, 
de l'Elvira
I per si era poc, vins i caves de Sarral, de la Maria, 
i bombons i torrons del Carles



Hoy en la fiambrera: Comida (de tupper) en Navidad (V) Léelo!
Today at the lunch boxLunch (in tupperware) Christmas (V) Read it!
Ces boîtes à lunch: Déjeuner (en tupperware) Noël (V)  Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

1 comentari:

  1. Veig que aprofiteu qualsevol oportunitat per a compartir menjar a taula, vosaltres!! ha ha ha. Així sí que es treballa bé! Energia per treballar, energia per viure. Gràcies per compartir-ho amb nosaltres, Marga. Petons

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...