7 de gener del 2013

Pastís de formatge fresc al microones

Comencen l'any a la feina com el vam acabar, amb dubtes de futur, però sobretot amb les ganes de seguir compartint els postres dels dilluns.



Per això, i malgrat encara estem paint els dinars d'aquestes festes, publico la recepta del postre de la Laura: un pastís de formatge amb algunes variacions al tradicional, com el caramel líquid i la melmelada de préssec.

Com que va al microones, utilitzeu un recipient de silicona o de vidre, que a sabeu que el metall no s'hi poy posar.

Ingredients:
4 ous
1 iogurt ensucrat
500 gr de formatge fresc
370 cc de llet condensada (un pot)
1 cullerada de farina de blat de moro (popularment, Maizena)
caramel líquid
melmelada de préssec
2 fulles de gelatina de cua de peix

Com ho fem:
Posar en un bol els ous, el iogurt, la maizena, el formatge fresc, incorporar 2 mides de iogurt plenes de llet condensada i triturar tot amb el minipimer fins que agafi una textura fina.

Untar el fons del recipient amb sucre cremat.

Vessar la barreja en el motlle i posar al microones tapant el recipient amb film transparent al que haurem fet uns quants foradets perquè respiri (tant fa que el plàstic acabi tocant la barreja), durant 9 minuts a màxima potència.

Deixar refredar i ficar a la nevera. Un cop fred (2 hores), desmotllar.

Per la cobertura, triturarem 4 cullerades soperes de melmelada de préssec a la que afegirem aigua fins que quedi una mica líquid. Posar la barreja en una cassoleta al foc i afegir 2 fulles de cua de peix (que haurem remullat prèviament en aigua fresca). Remenar fins que agafi una textura cremosa i abocar-la sobre el pastís.

Ficar el pastís a la nevera fins que l’haguem de servir.


Hoy en la fiambrera: Pastel de queso fresco al microondas Léelo!
Today at the lunch box: Fresh Cheesecake at microwave.  Read it!
Ces boîtes à lunch: Gâteau au fromage frais avec micro-ondes. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. Si que és curiosa la variació, jo els pastissos amb llet condensada els adoro perque em pirra la llet condensada. Deu ser un tema infantil no superat o algo... je

    ResponElimina
  2. Per un dolç dilluns, dimarts ...Molt fàcil de fer, encara que després toqui esperar a que es refredi.
    Petons.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...