10 de gener de 2013

Saltat de espirals, mongetes i pollastre

El wok és una paella que em permet "mixuritzar" (vaja, barrejar) tot d'ingredients (en poca quantitat) que van quedant perduts per la nevera i que per si sols no arribarien a ser res, i molt menys omplir una carmanyola.


Així que aquest cop, al wok s'han trobat (i han ballat junts) unes espirals de pasta tricolor, unes mongetes verdes rodones ultrapetites (records de l'estiu i de l'hort del cunyat, conservades al congelador) i un pit de pollastre. Però com que els hi faltava salsa amb que ballar, una cullerada de ceba cuita, un polsim de gingebre i un bon raig de soja han estat els acords musicals.

Ingredients:
un tupper de pasta de colors ja bullida (seguiu aquests savis consells de com bullir la pasta)
1 pit de pollastre
100 gr de mongetes rodones verdes congelades
1 cullerada sopera de ceba trinxada i cuita
gingebre
salsa de soja
oli

Com fer-ho:
Tallar el pit de pollastre a dauets petits. Afegir un raig d'oli al wok, deixar escalfar i afegir el pollastre. Deixar daurar lleugerament i afegir la ceba i les mongetes. Moure durant un parell de minuts i afegir la pasta. Tres voltes més i afegir el gingebre i la soja. Dos minuts més de cocció, i fet!

Comentari extra:
Si la pasta i la soja és apta per celíacs, aquest plat estaria dins la llista de plats sense gluten.

Hoy en la fiambrera: Salteado de pasta, judías y pollo. Léelo!
Today at the lunch boxSauteed pasta, beans and chicken Read it!
Ces boîtes à lunch: Pâtes sautées, haricots et de poulet. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...