17 d’abril del 2013

Tallers de...minicroissants i crestes ("empanadilles")

Als cuinetes ens pirren els llibres i les revistes de cuina. Ens perdem per les seves pàgines tot fullejant, intuint ingredients i elaboracions, buscant idees, delectant-nos amb les imatges.



Però també ens pirra ficar-nos en una botiga d'estris de cuina. Remenar i descobrir un aparatet que ens ajudarà en les nostres preparacions o que simplement en aquell moment ens sembla imprescindible, divertit, i molt i molt ocurrent.

Doncs ara, l'editorial Larousse en el camí de buscar nous camins cap als lectors publica llibres acompanyats d'un gadget de cuina.

Aquest és el cas de dos llibres, Taller de empanadillas i Mini croissants. En una presentació molt elegant, però a un preu que volta els 15€, són una bona opció per a fer un regal a aquells que els agrada la cuina. En tots dos casos, són llibres de petit format, totalment il·lustrats amb poc més de 20 receptes cadascú (salades i dolces, a més de les receptes per a les masses bàsiques de les crestes i croissants) que s'acompanyen de tres motllos per premsa les crestes i un rodet tallador per fer triangles perfectes per fer els croissants, respectivament. 

A què voleu saber quines propostes de farcit ens proposen aquests llibres? Totes són unes preparacions que sorprendran als que les vegin a les vostres carmanyoles, perquè qui ha dit que a la feina no ens podem emportar unes crestes a la bolonyesa o uns croissants nòrdics?


Hoy en la fiambrera: Los libros Taller de empanadillas y Mini croisssants Léelo!
Today at the lunch boxBooks Workshop of dumplings and Mini croisssants Read it!
Ces boîtes à lunch: Les livres Atelier boulettes et croisssants Mini  Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...