Caloreta, força caloreta. Poc, però que molt poc, temps per cuinar. Escaroles ben formoses. Un rebost per casa que dóna sorpreses. Per què no preparar una amanida d'escarola amb verat?
Dit i fet, i sense cap secret.
Ingredients:
escarola
pastanaga
formatge tipus feta
verat en conseva (amb oli d'oliva)
Com fer-ho:
Rentar l'escarola i tallar. Ratllar la pastanaga. Afegir el formatge. Obrir la llauneta de verat en el moment de dinar i posar tant el peix com l'oli sobre l'amanida. Salar al gust.
Hoy en la fiambrera: Caballa en lecho de escarola. Léelo!
Today at the lunch box: Mackerel bed of endive. Read it!
Ces boîtes à lunch: Maquereaux de lit d'endives. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
El verat és un peix que m'agrada molt. I és tan sa...! Però saps que no l'he tastat mai en conserva? M'ho apunto! Petonets!
ResponEliminaJo tampoc he tastat el verat en conserva!! Molt bona amanida i ben completa!
ResponEliminaEl verat ens agrada molt, a la planxa o escabetxat, però tampoc l’he tastat mai en conserva, tindre que provar
ResponEliminaPetons