6 de juny de 2013

Espirals en amanida sis sabors

Per donar la benvinguda a la calor no hi ha res millor que menjar plats frescos, coloristes i variats. 


I aquesta amanida ho té tot a la vegada: els colorins de la pasta, la dolçor de les panses, l'acidesa mesurada de la pinya en almívar, el cruixent del blat de moro i el pèsols, la suavitat del surimi, el salat de les pipes i la intensitat del fumat del salmó.

Les quantitats de pasta, segons indicacions de La pasta per als catalans, és de 80 gr en sec per persona, però si voleu aquest plat també es pot fer amb arròs (amb cuscús i quinoa per què no?, però no ho he provat).

Ingredients (per 6 plats):
480 gr d'espirals de pasta de colors 
75 gr de pèsols
1/2 llauna petita de blat de moro
4 palitos de surimi
100 gr de salmó fumat
2 rodanxes de pinya en almívar
25 gr de panses
25 gr de pipes
oli

Com preparar-ho:
Bullir la pasta (recordeu els bons consells que vam publicar) i els pèsols (podeu aprofitar i bullir-los juntament amb la pasta o fer-los al vapor al microones, uns 3 minuts en un estoig de vapor tancat). Quan estigui al punt, escórrer i refredar amb aigua sota l'aixeta. Deixar que s'escorri bé i posar en un gran bol.
Mentre es cou la pasta, tallar la pinya, el surimi i el salmó en trossos petits.
Incorporar tots els ingredients al bol amb la pasta. Condimentar amb un raig d'oli d'oliva verge.

Hoy en la fiambrera: Espirales en ensalada seis sabores Léelo!
Today at the lunch boxSpirals in six flavors salad Read it!
Ces boîtes à lunch: Spirales dans six saveurs salade Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

4 comentaris:

  1. Els espirals són perfectes per combinar amb molts sabors. Amb sis.. déu n'hi do!! Petons i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Les amanides de pasta són un clàssic a casa quan fa bon temps, són tan versàtils i fresquetes que ens encanten!! i a més pots ficar-hi el que trobes per la nevera ;-)

    ResponElimina
  3. Buen plato, y mejor resultado,,,,espero

    ResponElimina
  4. ostres no coneixia el teu blog i em sembla genial!!!jo soc de les que menja tupper cada dia!! et segueixo! petons

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...